Moois

Verandering in de keten

Moois > Hulp en advies > Ketengesprek

Samen maken we
er weer iets moois van

Denk je dat jouw organisatie duurzamer kan werken? Zie je kansen voor het ontwikkelen van een circulaire grondstof? Wil je je afval verminderen, maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar een oplossing voor het verduurzamen van je productieproces of een project? Wij denken graag met je mee! Want circulair ondernemen doe je niet alleen. Wij helpen je, op jouw tempo, op weg. 

Ketengesprek

Wat is een ketengesprek? Samen brengen we alle stappen van een bedrijfsproces in kaart en bekijken de mogelijkheden om dit te verduurzamen. 

Waarom een ketengesprek met ons voeren?

Samenwerking

Elk stapje in een keten verduurzamen vraagt om samenwerken. Alleen door alle ketens te sluiten bereiken we een 100% circulaire economie.

Ervaring

Geen vraag is ons te gek! Wij hebben veel ervaring op het gebied van recycling, hergebruik en afval vermindering.

Inspiratie

Elke situatie is anders. Daarom werken wij met verschillende partijen samen en brengen de juiste personen met elkaar in contact.

Ketengesprekken

Wij zoeken de samenwerking met organisaties en denken graag mee over het veranderen van een keten. Want alleen samen bereiken we een 100% circulaire economie. Wij kijken verder en vooral naar wat er wél kan! Met onze kennis en ervaring is geen vraag ons te gek! Dus wil jij je organisatie verduurzamen? Heb je een vraag over de mogelijkheden van een circulaire grondstof? Wil je een afvalstroom circulair maken? Of ben je op zoek naar een circulair product om een productieproces te verduurzamen?

Afval scheiden aan de bron
moois circulair kalkzandsteen bouw huizen oplossing

Laat je inspireren door onze klantverhalen

Niet alles zelf willen doen, maar ideeën, kennis en faciliteiten delen. Ook daarvoor is moois! Zodat we van elkaar leren én elkaar verder helpen. Want een volledige circulaire economie bereiken we niet alleen.