Moois

Hoe helpen we jou met circulair ondernemen?

Moois > Hulp en advies

In je eigen tempo
op weg naar circulariteit

Wij bieden hulp en advies bij circulair ondernemen. Elke situatie is uniek en daarom kijken we altijd samen naar welke mogelijkheden er zijn. We beoordelen het vraagstuk, de afvalstroom of het project en bekijken waar we meer en beter kunnen recyclen en hergebruiken. Daarbij is ons uitgangspunt altijd: stap voor stap. Dus in je eigen tempo en passend bij jouw organisatie.

Hulp en advies

De (eerste) stappen op weg naar circulariteit

Om je op weg te helpen hebben we een aantal praktische hulpmiddelen ontwikkeld, die vind je direct hieronder. Kies welke het beste bij jou past.

Afval scheiden

Hoogwaardig recyclen en hergebruik begint bij het goed scheiden van afval.

Communicatie toolkits​

Hulp bij het creëren van bewustwording om afval te scheiden.

Een keten sluiten​

Hoe kunnen we een bedrijfsproces beter inrichten? Samen kijken we naar de kansen.

Afval scheiden

Hoogwaardig recyclen en hergebruik begint bij het goed scheiden van afval.

Scheiden aan de bron

Draag bij aan 'n schone wereld

Eén van de eerste stappen in het bereiken van meer circulariteit is bedrijfsafval scheiden. Want hoe beter jij je afval scheidt, hoe beter het gerecycled en hergebruikt kan worden. Wij bieden hulp en advies en leveren verschillende 100% circulaire inzamelmodules.

Hulp bij gedrags­verandering
en bewustwording

Het goed scheiden van afval valt of staat met bewustwording. Daarom hebben wij diverse communicatietoolkits ontwikkeld. Die helpen je je collega’s mee te nemen in de verandering. Van posters tot stickers en voor verschillende branches. Zodat iedereen weet waarom het belangrijk is.

Afval scheiden aan de bron

Communicatie toolkits

Hulp bij het creëren van bewustwording om afval te scheiden.

Een keten sluiten

Hoe kunnen we een bedrijfsproces beter inrichten? Samen kijken we naar de kansen. 

Ketengesprek

Samen de cirkel rond maken

Of het nu een afvalstroom, productieproces of een idee voor een circulaire grondstof betreft: voor het circulair maken van een keten hebben we elkaar nodig. Daarom gaan we met elkaar in gesprek en kijken we wat er mogelijk is. Samen proberen we elke stap in de keten te verduurzamen. Zodat we uiteindelijk een 100% circulaire economie bereiken. En dat hoeft absoluut niet in één dag, als we maar wel beginnen.