Bonton Mini

Eenvoudig kleine afvalstromen scheiden.

Bonton Mini

Compact en multi-functioneel

De Bonton Mini is de kleinste afvalmodule in het Bonton-assortiment, maar onderschat ‘m niet! De Mini is van grote waarde om je restafval te verminderen. De Bonton Mini is speciaal ontwikkeld voor het inzamelen van afvalstromen die veelvuldig op verschillende plekken in de organisatie vrijkomen, zoals GFT-afval. En voor het inzamelen van kleine afvalstromen, bijvoorbeeld koffiedik, bananenschillen of batterijen.

Productblad Bonton Mini Offerte aanvragen

De voordelen uitgelegd

Gebruik je een afvalzakje? De ring houdt het afvalzakje op zijn plaats.

De Bonton Mini is vaatwasser bestendig dus gemakkelijk schoon te houden.

Bonton is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% recyclebaar & circulair! Meer weten over het verhaal achter de Bonton?

Zo doen we dat

Hulp in de complete keten

Grondstoffen zo optimaal mogelijk hergebruiken. Daar gaan we voor! Om dat te kunnen doen, moeten de verschillende afvalstromen apart van elkaar worden ingezameld. Daarom hebben we de Bonton ontwikkeld. Een lijn van slimme, 100% circulaire modulaire modules waarmee gescheiden inzamelen écht eenvoudig wordt. Zo helpen we bedrijven en organisaties op weg naar circulair ondernemen. En werken we samen aan een duurzame toekomst.

 

Offerte aanvragen

100% circulair

daar gaan we voor!

Net als de Bonton Original en Circubin is de Bonton Mini gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar. De Bonton Mini is bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. 100% Dutch design dus. Hierdoor hoeft de Bonton maar een kleine reis af te leggen naar jouw bedrijf of huis en beperken we CO2-uitstoot.

Offerte aanvragen