Bonton Circubin

2 x 20L of 40L

Bonton Circubin

Dat afval scheiden zin heeft wordt bewezen door de Bonton Circubin. Deze afvalbak is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% circulair recyclebaar! Deze modulaire afvalbak is ontwikkeld om (bedrijfs)afval gescheiden in te zamelen. Eenvoudig te plaatsen, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Een echte eyecatcher voor op kantoor of in huis!

Het eerste dat opvalt aan de Bonton Circubin is zijn opvallende uiterlijk. Slank en modern en daarmee een echte eyecatcher in je keuken of op kantoor. Maar de Bonton Circubin is ook heel handzaam en bijzonder functioneel. In de module kunnen twee binnenbakken worden geplaatst waardoor je met één module twee afvalstromen scheidt. Zo wordt bijdragen aan een beter milieu en klimaat wel heel eenvoudig. Daarnaast is de Bonton modulair en je kunt ze eenvoudig aan elkaar te koppelen met gebruik van het koppelstuk. Contactloos afval scheiden? Kies voor een open deksel. Zo wordt bijdragen aan een beter milieu en klimaat wel heel eenvoudig.

Productblad Bonton CircubinMeer informatie

De voordelen uitgelegd

Bij de Bonton Circubin wordt standaard een stickervel geleverd met diverse stickers voor verschillende afvalstromen: papier, PMD, rest, GFT en bekers. Daarmee kan je zelf je afvalstromen bepalen.

Met een frontsticker wordt het voor werknemers duidelijk wat er wel en niet in de Bonton gedeponeerd kan worden. De frontsticker past precies over de volledige voorkant van de afvalbak.

Bonton is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% recyclebaar & circulair! Meer weten over het verhaal achter de Bonton?

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof (HDPE). Deze zakken zijn geschikt voor het inzamelen van verschillende afvalstromen zoals restafval, GFT, PMD, plastic, bekers en papier.

Bonton Circubin is modulair en je kunt ze eenvoudig aan elkaar te koppelen met gebruik van het koppelstuk.

Zo doen we dat

Hulp in de complete keten

Grondstoffen zo optimaal mogelijk hergebruiken. Daar gaan we voor! Om dat te kunnen doen, moeten de verschillende afvalstromen apart van elkaar worden ingezameld. Daarom hebben we de Bonton ontwikkeld. Een lijn van slimme, 100% circulaire modulaire modules waarmee gescheiden inzamelen écht eenvoudig wordt. Zo helpen we bedrijven en organisaties op weg naar circulair ondernemen. En werken we samen aan een duurzame toekomst.

Offerte aanvragen

100% circulair

daar gaan we voor!

Dat afval scheiden zin heeft wordt bewezen door de Bonton Circubin. Deze afvalbak is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% circulair & recyclebaar! Deze modulaire afvalbak is ontwikkeld om (bedrijfs)afval gescheiden in te zamelen. Eenvoudig te plaatsen, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Een echte eyecatcher voor op kantoor of in huis!

Meer informatie